Üdvözlünk Galó Tomika oldalán

KÖSZÖNJÜK, HOGY SEGÍTETTÉL!!!

Kedves Olvasónk!

Te is, aki most ezeket a sorokat olvasod.

Nagy örömmel írjuk és még mindig fel sem fogtuk igazán, hogy sikerült! A nagy célt, hogy Tomika is megkapja a génterápia kezelést, közösen, elértük!

 

Alig hisszük el, hogy két év, 1 hónap és pár nap nap után végre közösen révbe értünk összegyűlt a Zolgensma ára. Szívünk minden szeretetével hálásan köszönjük! Tomika élete és a miénk is hatalmas fordulatot fog venni a kezelés után. Azon leszünk, hogy a génterápia által, és az azt követő rehabilitáció által újabb és újabb csodákról számolhassunk be.

 

A rehabilitációja hosszú idő lesz, köszönjük, ha időről-időre visszanézel néha, és ha módodban áll segítesz nekünk, hogy a szükséges fejlesztéseket, Tomika számára elengedhetetlen eszközöket továbbra is biztosítani tudjuk.

 

Hálásan köszönjük Papp Lászlónak, a HonlapMágusnak, a Netmasters – tárhely, domain szolgáltatásnak és a Net-Jog Virtuáljognak, hogy két évvel ezelőtt létrehozták Tomika oldalát, azóta is frissítik és karbantartják és kérés nélkül a továbbiakban is segítenek nekünk.

Köszönjük, ha velünk maradtok és továbbra is követitek Tomika történetét, igyekszünk sokszor jelentkezni majd beszámolókkal.

Galó Tamás Dominik

Történetünk számokban

A cél
0 millió Ft
Tomikának ennyi van jelenleg
0 Ft
Van meg a teljes összegből
0 %
Hiányzik még
0 Ft

Történetünk

Tomika egy életvidám, csillogó szemekkel mosolygó 7 éves kisfiú, aki SMA1-es beteg. 5,5 éve – a diagnózis óta – napról napra küzd, hogy erősödjön, fejlődjön.
 
Az elmúlt évek alatt sokat romlott a nyelése, minden étkezés életveszélyes számára. Egyedüli reményt a Zolgensma génterápia jelenti, melynek árát-700millió Ft-ot – 2 év hosszú, kemény küzdelem árán, de sikerült a Ti segítségetekkel előteremteni.2023. december 27-én TÖRTÉNT MEG A KARÁCSONYI CSODA!💖🙏💖 ELÉRTÜK A CÉLT. Összegyűjtöttük VELETEK a 700 MILLIÓ FORINTOT. Köszönet érte Mindenkinek, aki a kezünket nem engedte el, és a gyűjtéshez bármilyen formában is hozzátett. 💖
 
Boldogságunk határtalan, végre újra tudunk szívből nevetni. Viszont a még előttünk lévő út is nagyon hosszú, azok közül is az első: DUBAI, ahol Tomika a kezelést megkapja. A készülődésünkről és majd a kintlétünkről folyamatosan mesélünk Nektek. 💖🥰💖
 
Nektek, akik nélkül ez nem valósulhatott volna meg. Tomika a kezelést heteken belül megkapja, de hátra ezután sem dőlhetünk. A további fejlődéséhez elengedhetetlen lesz a rengeteg fejlesztés, a rendszeres gyógytorna, segédeszközök egész tára, melyeknek sajnos szintén borsos ára van.
 
Kérünk Titeket, hogy támogassátok őt tovább az úton!
Minden segítséget hálásan köszönünk!

Hogyan tudsz segíteni a rehabilitációban?

Átutalással:

Galó Tamás Dominik Gyógyulásáért Alapítvány
H-1102 Budapest, Hungary
 
K&H Bank számlaszám: 10400157-50526884-67691018
IBAN: HU21 10400157-50526884-67691018
BIC(Swift): OKHBHUHB
 
K&H Bank deviza számlaszám: 10400157-50526884-67691025
IBAN: HU26 10400157-50526884-67691025
BIC(Swift): OKHBHUHB
 
2021.12.22-én Tomika alapítványa közhasznúvá vált, így már tudunk cégeknek olyan igazolást kiállítani, ami alapján az adományukat leírhatják az adóalapból!
 
Nagyon szépen köszönjük MINDENKINEK, hogy segít megvalósítani a mi csodánkat!

Kártyás adományozási lehetőség

Együtt Tomikáért Civil Jótékonysági Licit

Tomika licit csoportja, ahol segíteni tudsz akár felajánlással, akár licitekkel

Kövesd Tomika történetét a social media-n is

Képek Tomikáról

A mi kis hősünk, aki napról napra megküzd mindennel, ami másoknak természetes

Szeretnéd Velünk felvenni a kapcsolatot?

Kapcsolat

Minden segítség számít!

Ha bármi kérdésed van, kérjük lépj velünk kapcsolatba.

Elérhetőség

hu_HUMagyar